top of page

Vitajte na stránkach telefonickej modlitebnej linky!

Aktualizováno: 14. 6. 2023

V tomto náročnom období, keď na naše rodiny, spoločenstvá a celú spoločenosť dolieha strach a obavy o budúcnosť, v našom občianskom združení dWell zvlášť vnímame Božiu túžbu starať sa o potreby všetkých ľudí, ktorých stvoril. Každého jedného z nás osobne a bezpodmienečne miluje Otcovskou láskou.

Oceňujeme existenciu psychologických poradní, liniek dôvery a podobných projektov, a radi by sme túto sféru služieb obohatili o ďalší rozmer. Túžime po tom, aby ľudia mohli naplno využiť dostupnosť nielen psychickej a fyzickej, ale aj duchovnej podpory a pomoci.


Preto ponúkame a sprostredkovávame ľuďom službu modlitby príhovoru prostredníctvom telefonického spojenia. Nie sme stvorení na to byť odkázaní zostávať v beznádeji a bezmocnosti, osamotení a izolácii, bez kontaktu s Bohom a blížnymi, bez našej vzájomnej pomoci.


Linka je otvorená každému, kto rád prijme modlitbu, počas ktorej sa modlíme k Bohu Otcovi v mene Ježiša Krista vo Svätom Duchu, pričom naším teologickým rámcom je Apoštolské vyznanie viery. Pozývame a povzbudzujeme vás do novej skúsenosti, aj keď sa nepovažujete za veriacich.

Zavolajte nám priamo na číslo 0333 030 333, na ktorom nás zastihnete každú stredu v čase od 18:00 do 21:00.


Tešíme sa na vás!

73 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page